Днес ми се скъса пистовия ремък и демферната шайба,Смених демферната шайба,изпъващите ролки и ремъка и ИМАМ ПРОБЛЕМ-изфвърля пистовия ремък(5 мин работи и ремъка изкача).МОЛЯ за съвети.Двигателят е 2.4jtd
Известие
Collapse
No announcement yet.
скъса пистовия ремък
Collapse
X
-
Re: скъса пистовия ремък
Първоначално публикувано от ivan-vankoДнес ми се скъса пистовия ремък и демферната шайба,Смених демферната шайба,изпъващите ролки и ремъка и ИМАМ ПРОБЛЕМ-изфвърля пистовия ремък(5 мин работи и ремъка изкача).МОЛЯ за съвети.Двигателят е 2.4jtd
поздрави
-
Re: скъса пистовия ремък
Първоначално публикувано от ivan-vankoДнес ми се скъса пистовия ремък и демферната шайба,Смених демферната шайба,изпъващите ролки и ремъка и ИМАМ ПРОБЛЕМ-изфвърля пистовия ремък(5 мин работи и ремъка изкача).МОЛЯ за съвети.Двигателят е 2.4jtdVolvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
Гледам в подписа, че колата е Ланча. Не знам дали е същото като при 156. Аз също имах този проблем. Оказва се, че трябва да се смени целия обтягащ механизъм, а не само ролката, а той е на доста добра цена - около 300лв.
Едно търсене на думата "ремък" в търсачката за подфорум "Алфа Ромео 156/147/GT" изкарва една страничка интересни теми, в които има какво да се прочете.156 2.4JTD '99 - продадена
Nissan Murano '05 - не знам дали някога пак ще се кача на кола
Comment
Comment